Wikipedia:Statistik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kaca iki isiné statistik ngenani Wikipédia Jawa kawit 8 Maret 2004.

Statistik Wikipédia Jawa[besut sumber]

Dhatané iki minangka dhata dinané iki.

Artikel

54.663

Panganggo

34.989

Kaca

142.636

Besutan

1.423.636

Barkas

5.451

Panganggo giyat

111

Pangurus

8

Statistik proyèk Wikipédia ing saindengé donya[besut sumber]

Dhata iki minangka agrégat saka 285 Wikipédia ing manéka basa, lan pungkasan dianyari nalika tanggal: 2 Juni 2017

Artikel

44,965,053

Panganggo

68,636,656

Kaca

165,064,022

Besutan

2,372,075,305

Barkas

2,445,190

Panganggo giyat

289,765

Pangurus

3,879

Persèntasi Wikipédia Jawa katandhing sakèhé Wikipédia[besut sumber]

Sajeroné saben sèwu / permil (‰). 10‰ = 1%

Artikel

1.2

Panganggo

0.5

Kaca

0.9

Besutan

0.6

Barkas

2.2

Panganggo giyat

0.4

Pangurus

2.1