Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Proyèk Wikipedia nduwèni panjangka nggawé ènsiklopédhi sing paling pepak ing sakabèhing prakara saindengé donya. Ana ing kéné, sok sapa sing kepéngin nggawé utawa nulis artikel ing Wikipédia Basa Jawa bisa mujudaké karepé. Kabèh wong, bisa nambah lan ngowahi saben artikelé, sanalika iku uga tanpa perlu log in. Uga delengen kaca FAQ (ing basa Inggris) kanggo katrangan luwih pepak bab proyèk iki, lan kaca help kanggo katrangan bab cara migunakaké lan urun kontribusi ing Wikipedia. Kanggo panyobané mara jajalen nyunting ing kothak wedhi! Isi Wikipedia ana ing Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU, kang tegesé bébas lan bakal bébas nganti salawasé. Coba delengen uga hak cipta kanggo katrangan luwih cetha babagan hak cipta iki, sumber kabuka, lan isi bébas.

Bali menyang