Wikipedia:Bak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
PSSM Mojosari
Jeneng dawa Persatuan Sepak bola Sedaerah Lumajang
Paraban Elang Hitam
Yasa 28 November 2001
Mantri Indonésia M Supaham
Panglatih Indonésia Inggar Bimantoro
Kandhang
Njaban

PSSM Mojosari iku sawijining klub bal-balan saka Lumajang, Jawa Wétan, Indonesia sing ana ing Mojosari, Sumbersuko, Lumajang lan didegaké ing taun 2001 lan uga nduweni julukan Black Eagle

Pranala Luar[besut sumber]