Papan Anggegana Dong Hoi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dong Hoi Airport
Sân bay Đồng Hới
Cảng hàng không Đồng Hới
DHAirport13.jpg
Vietnam Airlines' Airbus A320 at Dong Hoi Airport
Summary
Airport type Public
Owner Airports Corporation of Vietnam
Operator Airports Corporation of Vietnam
Serves Đồng Hới
Location Đồng Hới
Elevation AMSL 59 ft / 18 m
Coordinates 17°30′54″N 106°35′26″E / 17.51500°N 106.59056°E / 17.51500; 106.59056Koordhinat: 17°30′54″N 106°35′26″E / 17.51500°N 106.59056°E / 17.51500; 106.59056
Website Airports Corporation of Vietnam
Map
VDH is located in Viètnam
VDH
VDH
Location of airport in Vietnam
Runways
Direction Length Surface
ft m
11/29 7.874 2.400 Concrete
Statistics (2015)
Aircraft movements not available
Total passengers 261.372 (Increase 122,1%)
Vinh is located in Viètnam
Dong Hoi
Dong Hoi Airport and the nearest two airports (Vinh about 195 km (121 mi) to the north, and Hue–Phu Bai), about 172 km (107 mi) to the south away by road

Papan Anggegana Dong Hoi utawa Cảng hàng không Đồng Hới utawa Sân bay Đồng Hới iku sawijining papan anggegana sing nglayani laladan Dong Hoi ing provinsi Quang Binh, Viètnam. Papan anggegana iki duwé ukuran landhas pacu 2.400 x 45 m, Adohé saka tengah kutha Dong Hoi kurang luwih 6 km. Papan Anggegana iki dibangun ing Teluk Tonkin. Konstruksiné diwiwiti sasi Agustus 2008, kanthi anggaran 230 milyar dong (13 milyar dolar AS),

Pamaburan bebarengan destinasi[besut | besut sumber]

Domestik[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


  1. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng ACV2015