Monomer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing kimia, sawijining monomer iku struktur molekul kang bisa iketan kanthi kimia karo monomer liyané kanggo nyusun molekul polimer kang dawa lan makaping-kaping. Monomer bisa arupa hidrokarbon, gula, asam amino, utawa asam lemak.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]