Statistik

Statistik kaca
Kaca isi52.865
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
140.583
Barkas unggahan5.451
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.417.160
Besutan rata-rata saben kaca10,08
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar33.938
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
97
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Bot Flow (pratélaning anggota)1
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages6.920.546
Pesan massal dalam antrian0