14 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 14 Mei)
Jump to navigation Jump to search

14 Mèi punika dinten ingkang kaping 134 utawi 135 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Umaru Yar'Adua

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Mèi-14 Mèi-15 Mèi