10 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 10 November)
Jump to navigation Jump to search

10 November punika dinten ingkang kaping 314 utawi 315 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Dina Pahlawan.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Wiyos =[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 November-10 November-11 November